TEX Buitengewoon Binnenstad

TEX is buitengewoon. Het is een eigentijds woonconcept dat is gericht op het stedelijk samen wonen in een groene, gezellige en duurzame omgeving. In TEX is iedereen welkom. Jong en oud, student en gezin, tweeverdiener en gepensioneerde. Voor al die verschillende soorten Enschedeërs is er een thuis in TEX. Van woning tot appartement en van koop tot huur. In TEX wonen, leven en beleven de bewoners naast en mét elkaar. Rondom een groene binnentuin in het bruisende stadshart van Enschede.

In Tex voel jij je thuis!

In totaal komen er 8 rijwoningen welke gebouwd gaan worden aan de Spelbergsweg. De rij van 8 is verdeeld in 2 hoek- en 6 rijwoningen tussen de 120-140 m². Achter de schermen zijn druk bezig om deze woningen verder te ontwikkelen. Meld je aan voor de nieuwsbrief. Zo weet je zeker dat je niets mist.

In Tex voel jij je thuis!

Buitengewoon bijzonder

TEX is buitengewoon. Een bijzonder project tot in elk detail. Vanuit je eigen privé tuin wandel eenvoudig naar de bijzondere binnentuin waar je elkaar kunt ontmoeten en waar ouderwets ‘noaberschap’ weer tot leven komt.

Kopen en huren in TEX

Ook worden er in de eerste fase 41 huurappartementen en 12 huur beneden-/ bovenwoningen voor Ons Huis gebouwd. U kunt zich als woningzoekende inschrijven op de website www.onshuis.com. In de tweede fase (start bouw mei) van TEX Buitengewoon worden 50 huurappartementen gebouwd, variërend in grootte en met verschillende indelingen.

Kopen en huren in TEX